Welkom bij Innovative Technical Solutions B.V.

Innovative Technical Solutions BV (ITS) is een erg ervaren Electro-optisch, Infrarood en thermisch camera ontwikkel- en productiebedrijf. We ontwikkelen bijzondere camerasystemen voor veeleisende klanten binnen defensie, veiligheid en politie, industriële automatisering en medische industrie. Veelal klanten die een oplossing nodig hebben die niet “off-the-shelf” is. Nachtzicht observatie systemen, hoog dynamisch bereik camera’s en fusie systemen zijn enkele van onze specialiteiten waarmee we specialistische gebruikers en OEM fabrikanten wereldwijd mee bedienen.

Missie
Innovative Technical Solutions BV ontwikkelt en produceert geavanceerde camera technologie voor waarneming in complexe omgevingen.

Visie
ITS BV is een flexibel, onafhankelijk en toonaangevend bedrijf dat wereldwijd sensortechnologie ontsluit in modulaire elementen d.m.v. eigen research & development, productie en opbouw van IP waarmee we kwaliteit borgen.

 

Onze Pulsatrix™ camera familie bijvoorbeeld, is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse politie. Deze camera maakt 24/7 heimelijke observatie met militaire nachtzicht kwaliteit mogelijk ten behoeve van de strijd tegen criminaliteit en terrorisme. Militaire restlicht versterkingstechniek wordt gebruikt in deze camera, gekoppeld aan een digitale CMOS sensor met een erg hoog dynamisch bereik zodat zelfs de kleinste details zichtbaar worden. Op deze manier worden detectie, herkenning en identificatie geoptimaliseerd in de moeilijkste situaties. Ook is deze camera beschikbaar als camera core zodat deze door grote OEM fabrikanten geïntegreerd kan worden in bijvoorbeeld nachtzicht systemen voor bestuurders, doel acquisitie systemen en situational awareness systemen.

Onder water video, slecht zicht, 360 graden extreem hoge resolutie imaging, fusie of gating?

Bent u een professional, op zoek naar een oplossing voor uw video uitdaging? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we samen een oplossing kunnen zoeken. Ook helpen we graag integratoren met hun grote imaging projecten om een oplossing te vinden voor hun problemen. ITS engineers combineren passie met jarenlange ervaring in de hightech industrie. Creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit, high end, niche product ontwikkeling en productie zijn onze kern competenties.

ITS, bijzondere camera’s voor buitengewone klanten. Altijd en overal!

Download hier onze bedrijfspresentatie

 • its-hightech

  SNN en EU steunen ITS bij ontwikkeling....

  Geplaatst op 27-10-2021

  Dankzij de steun van EU en SNN middels een VIA subsidie verwacht ITS in 2022 een nieuwe serie compacte en innovative warmtebeeld camera's te kunnen uitbrengen. Dit project ...

  Lees meer
 • its-hightech

  Vipera....

  Geplaatst op 29-01-2020

  Vipera is een innovatieve thermische camera core geschikt voor integratie in eindproducten op de automotive, industriële en defensie markt. Deze thermische camera gebruikt ...

  Lees meer
> Meer nieuws